⇨ GREEN CORNER obavlja kooperaciju u proizvodnji sadnica sa najpoznatijim beogradskim rasadnikom „REVA DVA“ koji ima višedecenijsko iskustvo iza sebe.

⇨ REVA DVA neguje dugogodišnju saradnju sa naučnim institutima. Veliki broj dugogodišnjih zasada u zemlji i inostranstvu podignut je sadnicama proizvodjača REVA DVA, čime se dokazuje kvalitet i zdravstvena ispravnost biljaka.

U ponudi su bezvirusne sertifikovane i standardne voćne sadnice, četinari, lišćari, ukrasno i lekovito bilje, saksije renomiranih proizvodjača, grnčarija, malč, sredstva za negu I zaštitu biljaka, supstrati za sve vrste biljaka, alati I prateća oprema za održavanje Vašeg komada prirode.

⇨ GREEN CORNER poseduje registrovanu poljoprivrednu apoteku. U asortimanu imamo i visoko kvalitetne veštačke biljke iz uvoza koje su namenjene onima koji vole zelenilo ali ne mogu ili nemaju uslova za rast prirodnih biljaka.

⇨ VIZIJA: Iznad svega želimo da budemo pouzdan poslovni partner prepoznat po visokom kvalitetu sadnog materijala, koji će kroz svoje aktivosti konstantno podizati nivo svesti društvene zajednice u vezi sa koristima ozelenjavanja kako za čoveka tako i za planetu uopšte.

⇨ MISIJA: Kroz angažovanje tima visoko stručnih kadrova posvećenih prirodi, obezbediti adekvatan asortiman sadnog materijala. Davati kupcima pravovremene i praktične savete u vezi sa negom i zaštitom bilja, kako bi osetili blagodeti zelenila u svakodnevnom zivotu.